Vauxhall Speke, Liverpool

  • Vauxhall Speke, Liverpool exterior
  • Vauxhall Speke, Liverpool exterior
  • Vauxhall Speke, Liverpool interior
  • Vauxhall Speke, Liverpool interior
  • Vauxhall Speke, Liverpool exterior

MARTIN were appointed design and build contractors on the renovation of Vauxhall showroom in Speke, Liverpool.

The scheme was programmed in two phases with the complete refurbishment of the 400m2 front of house including 400m2 sales floor showroom, fully refitted customer toilets, sales offices, admin offices and service department areas.

One of the major challenges of the project was in carrying out the extensive refurbishment whilst maintaining full functionality of all departments during refurbishment. This was made possible by the team decant of the dealerships staff into temporary on site office accommodations, complete with all services and maintenance of stringent site traffic and pedestrian management in order to prevent disruption to the dealerships day to day functionality.

The second phase comprised the construction of new car washbays, installation of new valet bay, and car turntable / photography area. By working in close liaison with the client MARTIN tackled the limitations of a constrained site without limiting the dealerships sales or servicing targets.

Client Lookers PLC
Type JCT Traditional
Duration 15 Weeks

Would you like more information?

Contact us/