Tullyglass Hotel, Ballymena

MARTIN were appointed by The Landscape Centre to deliver a bespoke hard landscaping package at the front of Tullyglass Hotel.  The existing garden was dated and the brief was to create a wedding garden to promote and support their thriving business.

The site was cleared and major drainage upgrades to facilitate the new hard surfaces.  Local quarries provided the black basalt to construct both the fountain and new perimeter walls.

The scheme was finished with a combination of black and buff granite, both flags and setts, laid on mortar bed and jointed with Larsen FJM grout, with a bespoke illuminated water feature as the centre-piece.

The feedback from the hotel manager and newly married couple have been very positive as the backdrop feature in many wedding photographs.

Client The Landscape Centre
Type JCT
Duration 4 weeks

Would you like more information?

Contact us