Gortnahey Community Garden, Dungiven

This is another project that was designed and implemented by main contractor The Landscape Centre.  Entitled “Garden of Love”, it was developed to commemorate those within the adjacent community who had died from cancer.

Constructed on a gentle sloping site, the ground was reprofiled with sleeper retaining walls and hard landscaping to provide areas for seating and contemplation.  The Landscape Centre took care of all soft landscaping to complete the aesthetic of the scheme.  Timber pergolas, gravel and paving materials completed the network of paths through the garden.

A wildlife area to the lower end of the site incorporates log piles for insects and other animals and signage which provides information relating to flora, fauna and plant species in the area.

Client The Landscape Centre
Type JCT
Duration 4 Weeks

Would you like more information?

Contact us