Audi Hillington

Following the successful completion of a number of other projects for Lookers PLC, MARTIN were appointed Design and Build contractors for replacement washbay and valet bay facilities at Audi Hillington, Glasgow.

The project commenced with supply and erection of two large marquees that enabled the valet team to continue with its normal day to day running.  The existing dated structure was demolished and enabling works completed to commence steelwork structure.

One of the major challenges of the project was in carrying out the works whilst maintaining full functionality of all departments, on a very small footprint.  The new structure was completed with Kingspan cladding, roller shutter doors, internal finishes including epoxy flooring.  The scheme also benefitted from a bespoke mechanical installation to permit washbay recycling and carbon filters to permit 24/7 washing. 

The completed scheme has completely revolutionised the efficiency of cars through the valet and repair procedure.  No longer open to the elements, the site personnel are now benefitting from a much better working environment.

Client Lookers PLC
Type JCT
Duration 12 Weeks

Require More Information?

Get in Touch